Hotspots

Alle trends in één winkel: PAND STORE

2 jaar geleden is door Ramona Soeliman één van de mooiste winkels op het gebied van interieur geopend in Meppel en Apeldoorn. Bij PAND STORE verkopen ze onder andere meubels, schoenen, planten en cadeaus maar ook serveren ze koffie in hun gezellige coffeecorner achterin de winkel. Eerder zijn ze begonnen met een minder uitgebreid assortiment. De naam is dan ook afgeleid van hun eerdere winkel waar ze alleen schoenen, planten en kleine woonaccessoires verkochten: Pand60. Omdat ze in Meppel in een groter pand zijn getrokken met een zeer divers assortiment is voor de naam PAND STORE gekozen.

coffeecornerwinkel

coffeecorner

Welke pareltjes kun je hier scoren?

Als je het hebt over bekende merken op het gebied van interieur kun je hier heel leuk scoren. Zo zijn onder andere Be Pure Home, Woood en Bydoo onderdeel van het assortiment. Op het gebied van schoenen kun je hier terecht voor onder andere de merken Keds, Maruti, Hub en Sperry en op het gebied van stationery 100% leuk, Zoedt en Giftlabel. Ik heb ze ook gevraagd wat momenteel hun grootste doelgroep is en dat zijn toch wel vrouwen van 21+. Ook niet heel gek, want deze hebben vaak net een plekje voor zichzelf en zijn druk bezig met de trends op het gebied van wonen. En als je gek bent op trends, moet je bij PAND STORE zijn.

woonkamerinspiratie

bruinelerenbank

doorkijkje

meubels

Waarom de uitbreiding naar interieur

De medewerkers van PAND STORE halen veel inspiratie van Instagram (ik ook, heel verslavend). Ook vinden ze het allemaal leuk om met interieur bezig te zijn. Tegenwoordig is het ook heel hip om van alles wat te verkopen in een winkel. De echte ambacht is tegenwoordig ver te zoeken omdat mensen snel en overal dingen willen kopen. Aangezien PAND STORE veel dingen op het gebied van interieur aanbiedt moeten ze dit natuurlijk ook uitstralen. En wat is het prachtig! De eerste keer toen ik hier binnenliep heb ik geloof ik als een bezetene foto’s lopen maken van elk mooi hoekje dat ik zag. En geloof me, dat zijn er veel. Omdat de medewerkers allemaal op hun eigen manier creatief zijn, verzorgen ze zelf het interieur van de winkel. Dit doen ze met ontzettend veel plezier en daarom komt het ook allemaal een beetje vanzelf. De kleuren en materialen worden gekozen op gevoel. Ze vinden het vooral belangrijk een “thuis-gevoel” te creëeren voor de klant. Met het inrichten van bepaalde hoekjes kijken ze vooral naar de meubels en daar passen ze de kleur van de accessoires op aan. Qua stijl kan ik PAND STORE het beste omschrijven als Scandinavisch/Botanisch. Dus, Scandinavische en Botanische junkies, op naar PAND STORE!

decoratieschouw

robuust

spiegelenkapstok

Waar is PAND STORE gevestigd?

Op dit moment is PAND STORE gevestigd in Meppel en Apeldoorn. Wie weet willen ze in de toekomst nog uitbreiden naar andere steden. Ook hebben ze een webshop waar ze erg druk mee zijn. Heb je inspiratie gekregen van dit blog en ben je net zo’n interieurjunkie als ik? Dan kun je PAND STORE met 2 verdiepingen vol interiormusthaves zeker niet voorbij lopen! Al vraag ik me af of dat überhaupt mogelijk is wanneer je dit mooie sfeervolle pand in het oog krijgt. PAND STORE zit gevestigd aan de Kruisstraat 12 in Meppel en in Apeldoorn aan de Oranjerie 155. Shoppen en kwijlen maar!

pandbuitenkant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.