tv hoek
Interieur

Zwart TV meubel van Woood

Door de komst van de nieuwe bank hebben we het één en ander aangepast in de woonkamer. Er was namelijk geen plek meer voor de box naast de bank en eerlijk gezegd vonden we dat wel de mooiste, maar niet de meest praktische plek. De box was als het ware mooi weggewerkt in een hoekje, maar niet vanaf alle hoeken zichtbaar. Daarom kozen wij ervoor om hem naast de TV hoek te willen plaatsen. Er was alleen één probleempje: ons TV meubel was te groot. Ondanks dat we die nog niet zo lang hadden, startte de zoektocht naar een ander meubel.

Woood New Gravure

Na wat meten waren we eruit welke afmeting het moest worden. Met een TV meubel van 150 cm hadden we nog voldoende ruimte voor de box en de eethoek, zonder dat het erg opgepropt was. Ik Googelde ‘TV meubel 150 cm’ en kwam al vrij snel bij de Woood New Gravure terecht. Aangezien we in het vorige huis een zwevend meubel hadden en daarna eentje zonder pootjes, leek een meubel op pootjes mij wel leuk voor de afwisseling. Wel hou ik van stoere en strakke meubels. Het reliëf op de deurtjes vond ik een stoere toevoeging en de slanke pootjes maakte het weer wat luchtiger en chiquer. 

What Is Hip

Ik kwam uit bij de webshop van What Is Hip. Daar was ook een leuke aanbieding en de levertijd leek ook gunstig. Uiteindelijk hebben we hem daar besteld en hij kwam zelfs eerder binnen dan verwacht! Heel erg blij met de goede service. Al snel ging Gerard aan de slag met het monteren en ik keek toe (ja ja, zwanger op de bank enzo). Af en toe heb ik een beetje geholpen maar het was heel goed te doen volgens Gerard. De kwaliteit is ook echt zwaar: het meubel is namelijk van grenen hout. Geen ‘waaiboomhout’ zoals mijn vader zou zeggen. 

Balans tussen lief en stoer

Toen alles eenmaal samenkwam was ik echt enorm blij. De witte box maakt het zwarte van het TV meubel weer wat frisser en het zwarte TV meubel maakt het lieve van de box weer wat stoerder. Daardoor is onze TV hoek nu mooi in balans als je het mij vraagt. Sterker nog, ik vind de box nu helemaal niet zo heel erg in huis. Het is natuurlijk voor velen best een uitdaging waar je dat ding kwijt moet en echt interieurproof zijn die dingen meestal niet. Maar in combinatie met dit TV meubel ben ik er al helemaal aan gewend. Wij hebben natuurlijk best een vrij stoer en scandinavisch interieur, dus deze 2 brengen elkaar mooi in balans.

Ook enthousiast geworden over dit meubel of benieuwd naar de webshop van What Is Hip? Neem zeker even een kijkje, want ze hebben veel meer toffe (merk) items!

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door What Is Hip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.