Interieur

Iets nieuws voor aan de wand: een wereldkaart van wereldkaarten.nl

Al een poosje zat ik te denken aan iets afwisselends voor aan de wand. Er is natuurlijk ook zó ontzettend veel keuze… Ik vind het zelf erg leuk om dingen af te kunnen wisselen in huis, omdat ik regelmatig ons interieur compleet omgooi. Ik heb al heel wat stijlen uitgeprobeerd. Maar zo zijn er ook ontzettend veel stijlen op het gebied van wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, hout, poster, aluminium of glas. En niet alleen het materiaal kun je tegenwoordig zelf kiezen, ook zijn er veel verschillende formaten. Als geroepen benaderde wereldkaarten.nl mij, zij gaven mij shoptegoed in ruil voor een review. Ik mocht een hele grote wereldkaart op canvas uitkiezen, hoe gaaf is dat?!

wereldkaart

Wereldkaarten zijn helemaal hot

Het is tegenwoordig een heuse interieurtrend om een wereldkaart aan de muur te hebben. Je ziet ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Het assortiment van wereldkaarten.nl is ontzettend breed, waardoor ik best wel even getwijfeld heb. Ik vond het persoonlijk superfijn dat er zoveel keuze was. Elk materiaal een eigen karakter. Zo is bijvoorbeeld glas vrij modern en strak, terwijl hout meer voor de landelijke liefhebbers is. Je kunt zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen. Ik heb zelf gekozen voor een zwart-witte wereldkaart op canvas met de afmetingen 120 x 80 cm. Toen ik het grote pakket binnenkreeg was ik ontzettend verrast over de kwaliteit en helderheid, een prachtige eyecatcher voor aan de wand!

wereldkaartaandemuur

Voor ieder wat wils

Niet alleen heeft de webshop wereldkaarten, ook zijn vele andere gadgets bedrukt met prints van wereldkaarten. Denk hierbij aan een rugzak, theedoek, thermosfles of ringmap… Speciaal voor school of voor onderweg. Maar ook zouden deze items een leuke accessoire kunnen vormen in huis. Buiten de wereldkaarten en gadgets heb je óók nog de mogelijkheid om een stadskaart, landkaart of muurdecoratie te bestellen. En ken je nou iemand die helemaal gek is op alles wat met reizen te maken heeft? Dan is een cadeaubon wellicht ook nog een idee!

wereldkaartcanvas

Een echte eyecatcher

Ondanks dat ik voor de “veilige” zwart-witvariant heb gekozen, is dit absoluut een eyecatcher. Door het formaat en het contrast is deze kaart opvallend, maar tegelijkertijd rustig. Deze variant zou in principe geschikt zijn voor in elk interieur. Ben je wat meer van de kleurtjes, dessins of vintage stijl? Ook deze zijn te verkrijgen. Naast dat het trendy is, is de wereldkaart natuurlijk ook nog eens leerzaam. Zo is het voor kinderen bijvoorbeeld ook een educatieve manier om de wereld te ontdekken. Mooi én functioneel, ik ben fan!

wereldkaartzwartwit

2 thoughts on “Iets nieuws voor aan de wand: een wereldkaart van wereldkaarten.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.