Kristina Dam vaas van ByJensen
Interieur

Designvazen van ByJensen

Zo, dat is alweer even een poosje geleden! Als je mij ook op Instagram volgt, is het je vast niet ontgaan dat wij onlangs zijn verhuisd naar een eengezinswoning. Daarom ben ik de laatste tijd minder actief, want natuurlijk gaat daar erg veel tijd en energie in zitten. Maar we hebben gelukkig al heel veel kunnen doen. Binnenkort ga ik uiteraard het resultaat met jullie delen.

Kwalitatief design

Het afstylen van ons interieur kan nu bijna beginnen en dat is voor mij natuurlijk het allerleukste gedeelte. Misschien hebben jullie deze beauty’s al op Instagram gezien, maar een poosje geleden ontving ik deze prachtige designvazen van ByJensen. En ja, dat zie en merk je kwalitatief écht. De vazen zijn relatief zwaar en dik. De crème-kleurige vaas van Kristina Dam heet de ‘Dual Vase’ en is dan ook op 2 manieren neer te zetten. Met iets erin, zoals pluimen, of als accessoire. Hierdoor is hij op nog meer manieren te stylen!

Stoer en chique

Ook de Hammershøi vaas van Kähler Design is een echte simplistische eyecatcher door de vorm en structuur. Hij is stoer en chique tegelijk en goed te combineren omdat hij simplistisch is van vorm en kleur. Deze vaas is in meerdere maten verkrijgbaar en ik koos voor de 25,5 cm variant. Dit is gewoon een ‘basic’ die je in je collectie wilt hebben! En naast deze prachtige vazen, heeft ByJensen nog veel meer exclusief Scandinavisch design.

Meer plekjes voor nieuwe eyecatchers

Over een poosje kan ik dus eindelijk afstylen en krijgen o.a. deze prachtige vazen ook een plekje in ons nieuwe huis. Ik heb in deze woning meer plekjes voor eyecatchers dan in ons oude appartement van 35m2, dus ze komen dan ook vast prachtig tot hun recht. In ieder geval genoeg vazen om bloemetjes te ontvangen nu! 😉

Hoeveel vazen heb jij in je collectie?

Stay tuned als je de vorderingen van onze verhuizing wilt volgen. Voornamelijk via Instagram stories houd ik jullie nu op de hoogte!

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door ByJensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.