uitgelicht hübsch lamp
Interieur

Een stoere vloerlamp

Waaah, de eerste foto’s in ons nieuwe huis! Ik moet wel even wennen hoor. In ons vorige huis had ik natuurlijk ‘vaste’ hoekjes om te fotograferen. Hier ben ik nog volop bezig met de styling en dus ben ik nog even zoekende. Deze raambekleding hing hier al, dus dit is ook niet wat hier blijft hangen. Stay tuned voor de veranderingen, maar ik kon niet wachten jullie onze nieuwe vloerlamp te laten zien!

Stoer en elegant

Ik heb in het vorige huis vooral wandlampen aan de muur gehad om ruimte te besparen, maar wilde toch weer een vloerlamp voor de afwisseling. Én het scheelt je ook weer een paar gaten boren. Ik kwam deze stoere vloerlamp van Hübsch tegen bij Lampenmaster en werd verliefd op het (praktische) design. Het handige van deze vloerlamp is dat deze op meerdere manieren te verstellen is. Het matzwarte metaal maakt de lamp stoer, maar het slanke design maakt hem weer elegant en minimalistisch. Dit past in een klassiek, modern of traditioneel interieur.

Hübsch bij Lampenmaster

Hübsch is een prachtig Deens designmerk. Het merk staat voor praktisch in combinatie met ruimtelijkheid, licht en creativiteit. Iets wat natuurlijk enorm past bij mijn woonstijl. Daarnaast staan ze voor kwaliteit en zijn de producten tijdloos en trendy. Bij Lampenmaster is er een breed assortiment aan (design)lampen, waaronder dus deze prachtige vloerlamp van Hübsch.

De zithoek

Deze (kleuren)samenstelling kennen jullie misschien wel van ons vorige huis. Hierover komt nog een andere blog online, waarin ik ga vertellen welke items en kleuren ik gebruikt heb. Echter gaat de zithoek er wel anders uitzien dan hoe hij nu is. Spoiler: de bank, opstelling en materialen ondergaan nog een transformatie. Het krijgt in ieder geval alvast een warme herfstsfeer. Ik kan niet wachten om het jullie te laten zien! En zelf ben ik natuurlijk ook benieuwd, want ik heb nog niet alles binnen.

Kun jij al raden welke kleur onze bank krijgt? Laat het hieronder in de reacties weten!

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Lampenmaster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.