poster store
Interieur

Onze woonkamer met posters van Poster Store

Lieve volgers, ik ben zo blij jullie onze nieuwe zithoek te laten zien! Hij is nog niet af, maar het begint weer vorm te krijgen. Ken je dat, dat je hele huis op de kop staat omdat 1 ding verandert? Nou, dat was hier dus ook zo. Helaas hadden we wat pech met de bank, waardoor het allemaal ook iets langer duurde. Verder wacht ik nog op een paar hele leuke bestellingen. Maar dat zullen jullie op Instagram wel voorbij zien komen! Over onze bank ga ik nog een aparte blog schrijven. Want zien jullie die leuke posters van Poster Store? Ik ben gek op deze betaalbare posters en fotolijsten wegens het Scandinavische design. Deze wanddecoratie heeft onze woonkamer toch echt een stuk gezelliger en persoonlijker gemaakt. Wel zo fijn met deze koudere dagen!

Simplicity

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik van neutrale tinten houd. Ons kleurenpallet is wegens de herfst iets uitgebreid naar hier en daar wat bruintinten, maar over het algemeen zijn de basiskleuren wit, grijs, zwart, beige en natuurlijke kleuren. De poster met de tekst “Simplicity” kon dan ook niet missen in onze woonkamer. Omdat wij klein wonen zeg ik altijd “less is more”. In een groter huis had ik misschien wel gekozen voor een kleur op de muur of wat meer accessoires, maar dat heeft dit huis niet nodig. Het is al knus wegens de kleine ruimte. Naast de Simplicity poster hangt een poster met een subtiele lijntekening en een beige/grijs-achtige achtergrond. Het had een tekening van mijzelf kunnen zijn, want sinds de quarantaine loop ik ook standaard met een knot in mijn haar…

Een stoer contrast

Ook vind je een aantal nieuwe posters in onze eethoek. Onze eethoek bestaat voornamelijk uit wit en hout. Om het wat meer body te geven, heb ik daar gekozen voor een zwart wit poster. Deze had ik al in A3, maar in het formaat 50x70cm is het een echte eyecatcher. Het maakt de eethoek net iets stoerder, omdat het contrast hier vrij groot is. Bij deze poster heb ik dan ook gekozen voor een zwarte lijst. Weer een hele andere stijl dan de vorige posters die ik liet zien. Poster Store heeft namelijk een enorm grote selectie aan posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Er zit voor ieder interieur iets bij. En een hele leuke tip: iedere dinsdag staat er een nieuwe poster collectie online. Plan je shop-avondje maar in, want je bent wel even zoet op de website! Geen inspiratie? Op de website vind je heel veel fotowanden om inspiratie op te doen voor je eigen fotowand.

Grafische posters

Op ons IVAR kastje zie je nog een poster met lijntekening. Je ziet wel dat ik gek ben op geïllustreerde en abstracte posters! De grijze achtergrond van deze poster matcht ook weer mooi bij onze vloer. Om het wat gezelliger te maken, heb ik wat droogbloemen en kaarsen erbij gezet. De roestbruine kleur geeft weer een herfstige touch en zo betrek je de eethoek bij de zithoek, door de kleur terug te laten komen. De natuurlijke kleuren en het hout zorgen ook voor wat meer warmte, ten opzichte van al het wit, zwart en grijs. Over natuurlijk gesproken, alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. En duurzaamheid daar houden we natuurlijk van!

En ik heb een hele fijne kortingscode voor jullie! Met de code nikya35 krijg je maar liefst 35% korting op alle posters (exclusief selection). De code is geldig t/m 25 november 2020.

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Poster Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.