Huizentours

Boordevol creatieve hoekjes in het huis van Thérèse Brals

Thérèse Brals is inmiddels uitgegroeid naar een bekende Meppeler vanwege haar kunst. Veel BN’ers hebben al een ontzettend mooi zelfportret in ontvangst mogen nemen. Ze is van vele markten thuis en dus ook haar interieur heeft een unieke stijl. Voor mij is ze altijd al een grote inspiratiebron geweest en wat is er nou bijzonderder om je eerste binnenkijker bij je moeder te kunnen doen?

Al 16 jaar woont Thérèse met haar man en hond in dit prachtige oude huis uit 1898 vol karakter. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht, maar het huis had vele mogelijkheden. Zo zat er ook een prachtige diepe tuin van 32 meter bij het huis, iets wat natuurlijk best wel uniek is in het centrum.

tuin1

“Creativiteit ontstaat volgens mij niet, dat zit in je”

Al sinds klein meisje bekijkt Thérèse de wereld door een creatieve bril. Zo ook na het kopen van dit prachtige oude huis was er een hoop creativiteit nodig om dit huis het beste tot haar recht te laten komen. Door de jaren heen is er ontzettend veel verbouwd. De keuken, badkamer, een aanbouw maar ook de tuin heeft een flinke make-over gekregen. En nog zijn ze altijd keihard bezig het huis te onderhouden en het hun droomhuis te laten blijven.

keuken1 keuken2 keuken3

“Door een trend kun je ook weer geïnspireerd raken”

Thérèse is niet persé van de trends in haar interieur, toch zegt ze dat dit invloed heeft. Wel geeft ze haar eigen draai aan de trends en zegt ze hier op een andere manier inspiratie van te krijgen. Toch kiest ze altijd wat ze zelf mooi vindt en waar ze zich fijn bij voelt, niet wat er voorbij komt op Pinterest. En misschien maakt dat haar huis zo uniek en creatief.

woonkamerthe1 woonkamerthe2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.