Hotspots

Hip op de koffie bij Frans de Grebber

Al sinds 1977 zit Frans in de koffie- en theebranche. Hij is begonnen in loondienst bij een koffiebranderij, waarna hij zich vervolgens bezighield met het opzetten van koffie- en theespeciaalzaken. Nadat hij zijn werk had verricht begon het feest en dat wilde hij ook ervaren. Daarom heeft hij daarna de keuze gemaakt voor zichzelf te beginnen. Hij begon met Orla, vervolgens Mocca D’Or en nu heeft hij sinds kort de keuze gemaakt zijn eigen naam te gebruiken met daarbij zijn eigen merk: Frans de Grebber. Daarbij is hij nu dus geen bedrijf meer, maar een “persoon”. Inmiddels heeft hij zijn eigen merken: ARTcoffee, ChocolateLOVE, SweetieS, LOSSE THEE en een bakmerk genaamd Oh my cake! Maar ook Mocca D’Or blijft nog onderdeel van zijn brede assortiment.

Binnenkomst

Tafel

Sfeerfoto

“Koffieverslaving: Dat je het koffiezetapparaat enthousiaster groet dan je collega’s”

Ook organiseert Frans regelmatig workshops. Je kunt hierbij verschillende dingen proeven, de geschiedenis leren kennen maar vooral gaat het om de beleving. Ook kun je een super leuke barista cursus volgen. Daarnaast levert Frans ook aan speciale horeca, bedrijven en mogen zijn klanten zijn eigen merk gebruiken.

Espressobar

Chocola

Chocoladebol

“I like big cups and I cannot lie”

Ikzelf ken Frans al jaren omdat hij de vader is van één van mijn vriendinnen. Vroeger als klein meisje al mocht ik regelmatig een paar bonbons uitzoeken en ook later kreeg ik de allerlekkerste koffie en thee. De hele beleving is prachtig want ook het interieur is een geweldige toevoeging. Het is trendy maar ook ontzettend knus. De kleuren rood, bruin, groen en zwart zijn natuurlijk kleuren die ontzettend herkenbaar zijn in de koffiewereld. Daarnaast is hout een veel terugkomend iets in het interieur. Bij mij roept deze combinatie meteen versheid, natuurlijkheid en ambachtelijkheid op. En deze 3 kernwoorden proef je absoluut terug in zijn producten. Mmmmm!

Natuurlijk

Sfeerfototafel

Ook ineens zo’n zin in koffie, thee of chocola? Dan wil je deze specialiteiten van Frans  écht niet missen! Frans de Grebber zit gevestigd aan de Woldstraat 23 in Meppel. Alvast benieuwd naar zijn assortiment? Op de website van Frans de Grebber is het uitgebreide assortiment te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.